DSRA nats 2004

En weekend i Mern

Jeg mødtes med Henrik og Gert i Nyborg, i øs regnvejr. De var kørende i Henriks 38 Nash, og jeg i min kedelige VW. Efter at have pakket mit grej over i Nashen, gik turen videre mod Mern i det sydsjællanske. I stedet for at følge den enkle vejbeskrivelse som vi havde modtaget, valgte vi at følge den vej som GPS’en beskrev. Det fortrød vi meget, for vi skulle selv have kød med til grillen, og da vi fandt en butik, var klokken blevet så mange at der var lukket. Meget sultne ankom vi til Mern, samtidigt som det begyndte at klare op. Vi fandt Jacobs værksted hvor træffet skulle holdes, og kom på ind på værkstedet hvor der var stillet et stort bord op, side om side med 100 kg’s og Svends ’32ere. Hurtigt blev grillen tændt op, og de lækreste røde bøffer blev slæbt frem. Da vi var klar til at spise ankom John Hansen i sin røde ’32 sedan, med en kæmpe trailer efter, indeholdene en palle øl og vand. Copenhagen Rodders bød på spise og drikke hele fredag aften, så snakken kom hurtigt i gang og øllerne skylledes ned i en jævn strøm, og alle hyggede sig. Efter diverse løgnehistorier og motorcykelopvisninger blev det tid til at sove, Henrik valgte Nashen, Gert, John Beck, Lasse og mig selv slog lejr i biludstillingen, der var der i det mindste sikkerhed for tørvejr. Da vi endelig havde fået Lasse til at være stille(det er ikke nemt), blev der snorket igennem.
Lørdag morgen begyndte folk at ankomme, deri blandt 3 svenske biler. Henad middagstid startede vi ud på Rod Runnet som gik rundt på Møn. Det var en fed rute, jeg kørte med Karsten fra Frederiksværk i hans 40 Ford Coupe, og vi så vidst lidt mere af Møn en de andre gjorde, og det var enda uden GPS. Vejret var godt og prøverne var godt fundet på, det eneste minus var da Jan Eskelunds ene vippearm gav op. Jan og hans nabo blev stående og vi andre tog de resterende folk fra hans bil med op at køre, samtidigt blev der fremskaffet en vippearm til Jan, så lidt efter vi var færdige med Runnet, kom Jan også tilbage til Mern.
Så blev der sparket lidt dæk, diskuteret Ford vs Chevy, og moderne styretøj vs stive aksler, og vi fra bestyrrelsen i DSRA greb chansen nu hvor vi var samlet, til at stikke hovederne sammen til et møde. Grillen blev startet op igen, og der var rigeligt med kød, selvom vi havde gjort et indhug i det aftenen før. Under spisningen blev der delt præmier ud fra runnet, og minsandten om Carsten og jeg ikke måtte nøjes med en 3. plads. Fin pokal, en stak videobånd, en stak cd’er og en meget fin lokumsrenser !
Efter lidt konkurrenser blev det tid til at stikke næsen hjemad, selvom vi gerne ville have været blevet der til næste dag. Henrik og Gert var kørt tidligere på dagen, da Henrik skulle hjem til fest, så jeg kørte med Eskelund i hans ’39 Chevy( nu med 16 vippearme ) til Nyborg. Til jer som ikke var med denne fede weekend, kan jeg kun sige; det var jeres egen skyld, i gik glip af noget. Så må vi se om vi jyder/fynboer kan gøre kunsten efter i 2005. Der er noget at leve op til.
Til Copenhagen Rodders vil jeg gerne sige tak for en kanon oplevelse
Klik her for at få dit eget GoMINIsite