bliv medlem i

Drømmer du om, eller er du allerede i gang med at bygge en hotrod?

Så er DSRA et godt sted at starte med at melde sig ind!
 

Vi har igennem de sidste mange år haft et fantastisk godt samarbejde med trafikstyrelsen (tidl. færdselsstyrelsen), og der igennem bl.a. fået udarbejdet et regelsæt for, hvordan en ombygning skal gribes an for at blive godkendt.
Tidligere har vi også haft et godt samarbejde med SKAT, men med vedtagelsen af den nye lovgivning for brændstofforbrugs- og registreringsafgift har vi en stor arbejdsopgave foran os, for at få afgifterne tilbage på et acceptabelt niveau. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen - jo flere medlemmer, DSRA repræsenterer, jo stærkere står vi overfor Skattemministeren og Folketingets Skatteudvalg, når vi i den kommende tid skal påvirke dem for at revidere lovgivningen. 

 

Du kan desuden drage stor nytte af erfarringerne fra alle de andre medlemmer i DSRA, der gennem de sidste mange år allerede har været der, og kender alt til, hvad der duer, hvad der kan bruges, og hvad der absolut ikke kan bruges.


Medlemsskab koster kr. 200,- pr. år, og alle nye medlemmer bedes tage kontakt til kasserer Peter Lindgren på email dsra.dk@gmail.com, som står for indmeldelser af nye medlemmer.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite